En liten teaser dårå ;)!

Yep, anser nu att EgoPortalen befinner sig i en tidig beta-version… Så det är kanske OK att nån annan får spana in den, å kanske komma med en å annan synpunkt 😉 ? Jo, skulle tro det – synpunkter är alltid välkomna 😀 !

Som icke registrerad gäst har man naturligtvis inte tillgång till alla phinesser — fattas bara annat. 😉 T.ex. har jag inte “släppt” bloggen ännu för anonyma besökare, eftersom en ny version lär vara på väg inom kort och jag vill vänta in den så att bloggen är så representabel som möjligt. Nå, en liten apetizer dårå: www.misjka.com 🙂 !

Vill du stöda Juura.se?

Varje litet bidrag betyder så mycket för den vidare utvecklingen av webbplatsen och de aktiviteter som kan förknippas med den. Om du tycker att det jag gör här på Juura.se tillför dig något väsentligt skulle jag med stor tacksamhet gärna se dig som min patron!

Become a Patron!

Ett annat sätt som du kan stöda Juura.se på är genom att förse dig med min bok Från foten av Tibidabo till Vyšehrad: På resa i en introvert högkänslig mans själ.

Från foten av Tibidabo
Trevlig läsning tillönskas!

Om Jonaz Juura 484 Articles
Jag är upphovsman för och redaktör på juura.se samt skriver här artiklar och blogginlägg i ämnen som intresserar mig -- företrädesvis om självkännedom (t.ex. HSP, MBTI, enneagrammet och andlighet) men också om mer "värdsliga ting" som kretsar kring t.ex. aktuella samhällsfrågor, kultur och arbetsliv.

9 Comments

  1. hehe, en bomb så klart ;)!

    Nej, det är ju klockan förstås (som f.ö. har inbyggd väckning och stoppur 😀 )… Den går dock enkelt att stänga av genom att klicka på symbolen uppe till höger i det blocket…

  2. Hehe, ja, en säljare som jag känner privat kläckte ur sig något snarlikt härförleden när han bad om hjälp att sätta upp en hemsida å hade väl ganska klart för sig vilken lösning han ville ha. Det tog mig inte många minutrar att övertala honom till en heeeeelt annan lösning 😉 .

    Men, nej, jag är inte en säljare-typ. Förmodligen det minsta jag är. Däremot ser jag till att ha ordentligt på fötter innan jag yttrar mig, vilket väl knappast kan karaktärisera en säljar-typ 😉 ?

    Eh, ursäkta, det är blev ju en utvikning som har rätt lite med ämnet att göra egentligen… Men ibland kan det vara bra att få fundera över sig själv, å att utnyttja tillfällen i flykten till det 😉

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*