Typindikation utifrån 180 val (enkät)

Genom att fylla i nedanstående enkät med 180 påståenden har du möjlighet att få en indikation på vilken din enneagramtyp är. Frågorna i enkäten utgår från Susan Rhodes positiva enneagram.

Så här gör du

Gör på följande sätt för att fylla i enkäten:

  1. Samtliga frågor är obligatoriska, inklusive den första frågan om ett påhittat användarnamn. Detta namn kommer att få en central betydelse när du sedan ska ta reda på ditt resultat.
  2. Ta god tid på dig och läs anvisningarna i enkäten noga innan du sätter igång!
  3. Efter att du har besvarat enkäten, avvakta gärna ca 2–3 minuter innan du tar del av resultatet. Och resultatet hittar du här.

Vill du stöda Juura.se?

Varje litet bidrag betyder så mycket för den vidare utvecklingen av webbplatsen och de aktiviteter som kan förknippas med den. Om du tycker att det jag gör här på Juura.se tillför dig något väsentligt skulle jag med stor tacksamhet gärna se dig som min patron!

Become a Patron!

Ett annat sätt som du kan stöda Juura.se på är genom att förse dig med min bok Från foten av Tibidabo till Vyšehrad: På resa i en introvert högkänslig mans själ.

Från foten av Tibidabo
Trevlig läsning tillönskas!

Om Jonaz Juura 484 Articles
Jag är upphovsman för och redaktör på juura.se samt skriver här artiklar och blogginlägg i ämnen som intresserar mig -- företrädesvis om självkännedom (t.ex. HSP, MBTI, enneagrammet och andlighet) men också om mer "värdsliga ting" som kretsar kring t.ex. aktuella samhällsfrågor, kultur och arbetsliv.

Bli den förste att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*