Typindikation utifrån QUEST (enkät)

Detta test eller typindikationsenkät kallas QUEST, en akronym för QUick Enneagram Sorting Test. Genom att besvara två frågor kan det ge dig en första indikation på vilken enneagramtyp som dominerar hos dig. Därför kan testet ses som ett relativt snabbt sätt att få fram den, och resultatet kan tjäna som en referens vid jämförelser av resultat från mera utförliga tester. Det ursprungliga QUEST-testet utformades av Don Riso och Russ Hudson vid The Enneagram Institute — en av de mera framträdande skolorna inom enneagramvärlden — och har exempelvis publicerats i The Wisdom of the Enneagram

Gör så här

Gör på följande sätt för att fullfölja testet/enkäten:

  1. Läs anvisningarna noggrant.
  2. Ange ett påhittat användarnamn vid den inledande fråga 0. Det kommer att bli centralt när du sedan ska ta del av ditt resultat bland alla de andra resultaten som har inkommit.
  3. När du har besvarat de två frågorna och skickat in det kan du ta del av ditt resultat här. Alternativt erbjuds du att besvara testet/enkäten igen, utifall om att du vill fylla i det igen på grund av att du tvekat mycket vid valet av passande textstycken.

Vill du stöda Juura.se?

Varje litet bidrag betyder så mycket för den vidare utvecklingen av webbplatsen och de aktiviteter som kan förknippas med den. Om du tycker att det jag gör här på Juura.se tillför dig något väsentligt skulle jag med stor tacksamhet gärna se dig som min patron!

Become a Patron!

Ett annat sätt som du kan stöda Juura.se på är genom att förse dig med min bok Från foten av Tibidabo till Vyšehrad: På resa i en introvert högkänslig mans själ.

Från foten av Tibidabo
Trevlig läsning tillönskas!

Om Jonaz Juura 484 Articles
Jag är upphovsman för och redaktör på juura.se samt skriver här artiklar och blogginlägg i ämnen som intresserar mig -- företrädesvis om självkännedom (t.ex. HSP, MBTI, enneagrammet och andlighet) men också om mer "värdsliga ting" som kretsar kring t.ex. aktuella samhällsfrågor, kultur och arbetsliv.

Bli den förste att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*