Sveriges förening om högkänslighet fyller tio år!

Den 6 oktober varje år infaller den internationella HSP-dagen. Detta år passar Sveriges förening om högkänslighet på att samma dag fira tioårsjubileum. Med anledning av det har föreningen inbjudit in sina medlemmar och andra berörda att i sociala medier under hash-taggen #HSPdagen spela in en hälsning med en kort presentation av vem man är och vad man tycker är de största fördelarna med det högkänsliga personlighetsdraget.

Sagt och gjort, här är mitt bidrag. Stort grattis, SFH! 😀 Mer om firandet finns att läsa under evenemang.

Vill du stöda Juura.se?

Varje litet bidrag betyder så mycket för den vidare utvecklingen av webbplatsen och de aktiviteter som kan förknippas med den. Om du tycker att det jag gör här på Juura.se tillför dig något väsentligt skulle jag med stor tacksamhet gärna se dig som min patron!

Become a Patron!

Ett annat sätt som du kan stöda Juura.se på är genom att förse dig med min bok Från foten av Tibidabo till Vyšehrad: På resa i en introvert högkänslig mans själ.

Från foten av Tibidabo
Trevlig läsning tillönskas!

Om Jonaz Juura 484 Articles
Jag är upphovsman för och redaktör på juura.se samt skriver här artiklar och blogginlägg i ämnen som intresserar mig -- företrädesvis om självkännedom (t.ex. HSP, MBTI, enneagrammet och andlighet) men också om mer "värdsliga ting" som kretsar kring t.ex. aktuella samhällsfrågor, kultur och arbetsliv.

Bli den förste att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*