Juura.se finns nu på Patreon!

Rapsfält

Wow! Så har det äntligen hänt — Juura.se finns numera aktivt på Patreon! Med små donationer har du därmed möjlighet att stödja och inspirera till utvecklingen av både innehåll på och former för webbplatsen och de tjänster som “ligger i röret” i anslutning till den.

Och det som “ligger i detta rör” sedan en tid tillbaka är förutom en vidareutveckling av den här webbplatsen bl.a. en lärplattform för studiecirklar och kurser samt en webbplats som syftar till att stödja lokal samverkan för en levande landsbygd. Således två projekt som tillsammans kan omfatta flera kvadranter, och dessutom kan resonera tämligen väl med flera olika värderingsmässiga utvecklingsnivåer — från traditionalism till modernism, postmodernism och integralism.

Patreonsidan återfinns här. Alla bidrag är lika mycket värda, och stort tack för ditt stöd!

Vill du stöda Juura.se?

Varje litet bidrag betyder så mycket för den vidare utvecklingen av webbplatsen och de aktiviteter som kan förknippas med den. Om du tycker att det jag gör här på Juura.se tillför dig något väsentligt skulle jag med stor tacksamhet gärna se dig som min patron!

Become a Patron!

Ett annat sätt som du kan stöda Juura.se på är genom att förse dig med min bok Från foten av Tibidabo till Vyšehrad: På resa i en introvert högkänslig mans själ.

Från foten av Tibidabo
Trevlig läsning tillönskas!

Om Jonaz Juura 484 Articles
Jag är upphovsman för och redaktör på juura.se samt skriver här artiklar och blogginlägg i ämnen som intresserar mig -- företrädesvis om självkännedom (t.ex. HSP, MBTI, enneagrammet och andlighet) men också om mer "värdsliga ting" som kretsar kring t.ex. aktuella samhällsfrågor, kultur och arbetsliv.

Bli den förste att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*