Typindikation utifrån QUEST (resultat)

I tabellen nedan redovisas resultaten från typinventeringsenkäten utifrån QUEST, med syfte att ge en indikation på trolig enneagramtyp utifrån Don Riso och Russ Hudson vid The Enneagram Institute och bl.a. boken The Wisdom of the Enneagram.

Så här tolkar du tabellen

Har du själv fyllt i nämnda enkät så kan du finna och tolka ditt resultat enligt följande:

  1. Leta reda på raden med det påhittade namnet som du angav vid den inledande fråga 0 i enkäten (notera att resultatlistan kan bli tämligen lång med tiden, så du behöver eventuellt bläddra mellan de olika sidorna). Samtliga namn har samlats i tabellens andra kolumn från vänster räknat. Finns samma påhittade namn angivet på flera ställen, utgå från den tidpunkt (i den första kolumnen) då du besvarade enkäten.
  2. Utifrån dina avgivna svar har en av de nio enneagramtyperna tilldelats dig. Detta kan vara en god inledande indikation på vilken som är din enneagramtyp, men följ gärna upp detta korta test med mer utförliga enneagramtester för att få en större och mer detaljerad klarhet i frågan.
  3. Kan du inte hitta dina resultat i tabellen? Avvakta då 2–3 minuter innan du laddar om webbsidan på nytt i webbläsaren. Därigenom uppdateras tabellen och du kan sannolikt hitta ditt resultat.

Vill du stöda Juura.se?

Varje litet bidrag betyder så mycket för den vidare utvecklingen av webbplatsen och de aktiviteter som kan förknippas med den. Om du tycker att det jag gör här på Juura.se tillför dig något väsentligt skulle jag med stor tacksamhet gärna se dig som min patron!

Become a Patron!

Ett annat sätt som du kan stöda Juura.se på är genom att förse dig med min bok Från foten av Tibidabo till Vyšehrad: På resa i en introvert högkänslig mans själ.

Från foten av Tibidabo
Trevlig läsning tillönskas!

Om Jonaz Juura 484 Articles
Jag är upphovsman för och redaktör på juura.se samt skriver här artiklar och blogginlägg i ämnen som intresserar mig -- företrädesvis om självkännedom (t.ex. HSP, MBTI, enneagrammet och andlighet) men också om mer "värdsliga ting" som kretsar kring t.ex. aktuella samhällsfrågor, kultur och arbetsliv.

Bli den förste att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*